Aigiri nandini lyrics | Aigiri Nandini Lyrics in Hindi | Aigiri Nandini Lyrics in Kannada | Aigiri Nandini lyrics in English | 2021

Aigiri Nandini lyrics || aigiri Nandini || aigiri Nandini song || aigiri Nandini lyrics in English aigiri Nandini song lyrics, aigiri Nandini song Maithili Thakur lyrics | Maithili Thakur aigiri Nandini || aigiri Nandini song lyrics in English || aigiri Nandini lyrics || aigiri Nandini || aigiri Nandini Maithili Thakur lyrics.

 

Aigiri Nandini Song Detail | Aigiri Nandini Lyrics

  • Language: Sanskrit
  • Singer: Rajalakshmee Sanjay
  • Composer: Traditional
  • Lyrics: Adi Sankaracharya
  • Music Producer/Arranger: Sanjay Chandrasekhar
  • Sound Engineer: Mayur Bakshi
  • VFX Producer: Shravan Shah Manager
  • (Rajshri Music): Alisha
  • Baghel Producer: Rajjat barjatya

Aigiri nandini Lyrics

Aigiri Nandini , nandhitha medhini, Viswa vinodhini nandanuthe, Girivara vindhya sirodhi nivasini, Vishnu Vilasini Jishnu nuthe, Bhagawathi hey sithi kanda kudumbini, Bhoori kudumbini bhoori kruthe, Jaya Jaya He Mahishasura Mardini, Ramya Kapardini Shaila Suthe— 1

Suravara varshini, durdara darshini, Durmukhamarshani, harsha rathe, Tribhuvana poshini, Sankara thoshini, Kilbisisha moshini, ghosha rathe, Danuja niroshini, Dithisutha roshini, Durmatha soshini, Sindhu suthe, Jaya Jaya Hey Mahishasura Mardini, Ramya Kapardini Shaila Suthe— 2

Ayi Jagadambha Madambha, Kadambha, Vana priya vasini, Hasarathe, Shikhari siromani, thunga Himalaya, Srunga nijalaya, madhyagathe, Madhu Madure, Mdhukaitabha banjini, Kaitabha banjini, rasa rathe, Jay Jay He Mahishasura… Ayi nija huum kruthimathra niraakrutha, Dhoomra vilochana Dhoomra sathe, Samara vishoshitha sonitha bheeja, Samudhbhava sonitha bheejalathe, Shiva shiva shumbha nishumbhamaha Hava, Tarpitha bhootha pisacha rathe, Jaya Jaya He Mahishasura Mardini, Ramya Kapardini Shaila Suthe— 7

Dhanu ranushanga rana kshana sanga, Parisphuradanga natath katake, Kanaka pishanga brushathka nishanga, Rasadbhata shrunga hatavatuke, Kritha chaturanga bala kshithirangakadath, Bahuranga ratadhpatuke, Jaya Jaya He Mahishasura Mardini, Ramya Kapardini Shaila Suthe— 8

Sura Lalanata Tatheyi Tatheyi Tathabhi Nayottama Nrtya Rate Hasa Vilasa Hulasa Mayi Prana Tartaja Nemita Prema Bhare Dhimi Kita Dhikkata Dhikkata Dhimi Dhvani Ghora Mrdanga Ninada Late Jaya Jaya He Mahishasura Mardini, Ramyaka Pardini Shaila Suthe— 9

Jaya Jaya hey japya jayejaya shabda, Parastuti tatpara vishvanute, Bhana Bhanabhinjimi bhingrutha noopura, Sinjitha mohitha bhootha pathe, Nadintha nataartha nadi nada nayaka, Naditha natya sugaanarathe, Jaya Jaya He Mahishasura Mardini, Ramya Kapardini Shaila Suthe— 10

Ayi sumana sumana, Sumana sumanohara kanthiyuthe, Sritha rajani rajani rajani, Rajaneekaravakthra vruthe, Sunayana vibhramarabhrama, Bhramarabrahmaradhipadhe, Jaya Jaya He Mahishasura Mardini, Ramya Kapardini Shaila Suthe— 11

Sahitha maha hava mallama hallika, Mallitharallaka mallarathe, Virachithavallika pallika mallika billika, Bhillika varga Vruthe, Sithakruthapulli samulla sitharuna, Thallaja pallava sallalithe, Jaya Jaya He Mahishasura Mardini, Ramya Kapardini Shaila Suthe— 12

Avirala ganda kalatha mada medura, Matha matanga rajapathe, Tribhuvana bhooshana bhootha kalanidhi, Roopa payonidhi raja suthe, Ayi suda thijjana lalasa manasa, Mohana manmatha raja suthe, Jaya Jaya He Mahishasura Mardini, Ramya Kapardini Shaila Suthe— 13

Aigiri Nandini Lyrics in Hindi | Aigiri Nandini Lyrics

ऐगिरि नंदिनी, नंदीथा मेधिनी, विश्व विनोदिनी नंदनुठे, गिरिवर विंध्य सिरोधि निवासिनी, विष्णु विलासिनी जिष्णु नुठे, भगवती हे सिथि कांड कुदुम्बिनी, भूरी कुदुम्बिनी भूरी क्रूथे, जय जया हे महिषासुर मर्दिनी

सुरवरा वर्षिनी, दुरदरा दर्शिनी, दुर्मुखमर्शनी, हर्ष राठे, त्रिभुवन पोशिनी, शंकर थोशिनी, किलबिशिष मोशिनी, घोष राठे, दनुज निरोशिनी, दिथिसुथा रोशिनी, दुर्मथा सोशिनी, सिंधु सुठे, जया जया सुथे- जया जया

आई जगदंभ मदम्भा, कदंभा, वाना प्रिया वासिनी, हसरथे, शिखर सिरोमणि, थुंगा हिमालय, श्रुंग निजलय, मध्यागते, मधु मादुरे, मधुकैतभ बंजिनी, कैतभ बंजिनी, रस रथे, जयथ जय हे महिषासुर… , समारा विशोशिता सोनिता भीजा, समुधभाव सोनीथा भीजालते, शिव शिव शुंभ निशुंभमहा हव, तारपीठ भूत पिशाच राठे, जय जया महिषासुर मर्दिनी, राम्या कपर्दिनी शैला सुठे — 7

धनु रणुषंग राणा क्षाना संगा, पेरिसफुरदंगा नटथ कटके, कनक पिशंग ब्रशथका निशंग, रसभट श्रुंग हटवतुके, कृत चतुरंग बाल क्षिथिरंगकदथ, बहुरंगा रताधपतुके, जय जय हे महिषासुर मर्दिनी, राम्या कपर्दिनी – 8

सुरा ललनता तथयी तथातभि नयोत्तमा नृत्य दर हसा विलासा हुलसा माई प्राण तर्तजा नेमिता प्रेमा भरे धिमी किता धिक्कता धिक्कता धिमी धवानी घोरा मृदंगा निनादा स्वर्गीय जया जया वह महिषासुर मर्दिनी, रम्यका पारदिनी शैला सुठे

जय जया हे जप्या जयजय शब्द, परस्तुति तत्परा विश्वनुते, भाना भानभिंजिमी भिंगृथा नूपुरा, सिनजिथा मोहिता भूत पाथे, नादिंथा नटार्थ नादि नाद नायक, नादिथा नाट्य शाइलापरद, जया मरद महिषा

आई सुमना सुमना, सुमना सुमनोहर कांथियुथे, श्रीथ रजनी रजनी रजनी, रजनीकरवक्त्र व्रुथे, सुनयना विभ्रमराभ्रम, भ्रामराब्रह्मराधिपधे, जय जया ही महिषासुर मर्दिनी, रम्या कपार्डिनी शैला सुठे — 11

साहित्य महा हवा मल्लमा हल्लिका, मल्लिथरल्लका मल्लराठे, विराचिथवल्लिका पल्लिका मल्लिका बिलिका, भीलिका वर्गा वृथे, सीथक्रुथापल्ली समुल्ला सिथारुना, थलजा पल्लव सल्ललिथे, जय जय हे महिषासुर मर्दिनी, रम्या कपार्डिनी शैला सुठे– १२

अविराला गंडा कलाथा मदा मेदुरा, मठ मातंगा राजपते, त्रिभुवन भूषण भूत कलानिधि, रूप पयोनिधि राजा सुठे, आई सुदा थिज्जना ललसा मनसा, मोहना मनमथ राजा सुठे, जय जया महिषासुर मर्दिनी, रम्या कपर्दिनी– 13

Aigiri Nandini Lyrics in Kannada | Aigiri Nandini Lyrics

ಐಗಿರಿ ನಂದಿನಿ, ನಂಧಿತ ಮೇಧಿನಿ, ವಿಶ್ವ ವಿನೋಧಿನಿ ನಂದನುತೆ, ಗಿರಿವರ ವಿಂಧ್ಯ ಸಿರೋಧಿ ನಿವಾಸಿನಿ, ವಿಷ್ಣು ವಿಲಾಸಿನಿ ಜಿಷ್ಣು ನುತ್ತೆ, ಭಗವತಿ ಹೇ ಕಂಠ ಕುಡುಂಬಿನಿ, ಭೂರಿ ಕುಟುಂಬಿನಿ ಭೂಮಿ ಕರಿಹೆ, ಜಯ ಜಯ ಮಹೀಷುರಾ ಮದಿ ಜಯ

ಸುರವರ ವರ್ಷಿಣಿ, ದುರದಾರ ದರ್ಶಿನಿ, ದುರ್ಮಕ್ಷಮರ್ಷಣಿ, ಹರ್ಷ ರಥೆ, ತ್ರಿಭುವನ ಪೋಷಿಣಿ, ಶಂಕರ ತೋಷಿನಿ, ಕಿಲ್ಬೀಶ ಮೋಶಿನಿ, ಘೋಷ ರಥೆ, ದನುಜಾ ನಿಷಿಣಿ, ಜಯ ಸಿಹಿಯು ಸಿಧು ಸಿಧು ಸಿಹಿಯು ಸಿಧು ಸಿಹಿಯು

ಅಯಿ ಜಗದಂಭ ಮದಂಭ, ಕದಂಭ, ವನ ಪ್ರಿಯ ವಾಸಿನಿ, ಹಸರಥೆ, ಶಿಖಾರಿ ಸಿರೋಮಣಿ, ತುಂಗ ಹಿಮಾಲಯ, ಸೃಂಗ ನಿಜಾಲಯ, ಮಧ್ಯಗಥೆ, ಮಧು ಮಧುರೆ, ಮಧುಕೈತಭ ಬಂಜಿನಿ, ಕೈತಭ ಬಂಜಿನಿ, ರಸ ರಥೆ, ಜಯ ಜಯ ಮಹೀರಾಹೂರಾಹೂರಾಹೂರಾಹೂರಾಹೂರಾಹೂರಾಹೂರಾಹೂರಾಹೂರಾಹೂರಾಹೂರಾ. , ಸಮರ ವಿಶೋಶಿತ ಸೋನಿತ ಭೀಜ, ಸಮುದ್ಭವ ಸೋನೀತ ಭೀಜಲತೆ, ಶಿವ ಶಿವ ಶುಂಭ ನಿಷ್ಠುಮಹಾ ಹವ, ತರ್ಪಿತ ಭೂತ ಪಿಸಾಚ ರಥೆ, ಜಯ ಜಯ ಹೇ ಮಹಿಷಾಸುರ ಮರ್ದಿನಿ, ರಮ್ಯಾ ಕಪರ್ದಿನಿ ಶೈಲ ಸುಥೆ — 7

ಧನು ರನುಷಂಗ ರಣ ಸಂಗನ, ಪಾರಿಶ್ಫುರದಂಗ ನಟ ಕಟಕೆ, ಕನಕ ಪಿಶಾಂಗ ಬೃಷತ್ಕ ನಿಶಂಗ, ರಸದ್ಭಟ ಶೃಂಗ ಹತವಟುಕೆ, ಕೃತ ಚತುರಂಗ ಬಾಲ ಕ್ಷಿತಿರಂಗಕಡತ್, ಬಹುರಂಗ ರತಧಪಟುಕೆ, ಜಯ ಜಯ ಹೇ ಮಹಿಷಾಸುರ ಮರ್ದಿಣಿ 8 ರಾಮ

ಸುರ ಲಲನಟ ತಥೆಯಿ ತಥೆಯಿ ತಥಾಭಿ ನಯೋತ್ತಮ ನೃತ್ಯ ದರ ಹಾಸ ವಿಲಾಸ ಹುಲಸ ಮಯಿ ಪ್ರಾಣ ತೃತಜ ನೇಮಿತ ಪ್ರೇಮ ಭರೆ ಧಿಮಿ ಕಿತ ಧಿಕ್ಕಟ ಧಿಕ್ಕತ ಧಿಮಿ ಧೋನಿ ಘೋರ ಮೃದಂಗ ನಿನಾದ ಜಯ ಜಯ ಜಯ ಮಹಿಷಾಸುರ ಮರ್ದಿನಿ-ರಮ್ಯಕ ಪರ್ದಿನಿ ಶೈಲಾ-

ಜಯ ಜಯ ಹೇ ಜಪಯ ಜಯೇಜಯ ಶಬ್ದ, ಪರಸ್ತುತಿ ತತ್ಪರ ವಿಶ್ವನುತೆ, ಭಾನ ಭನಭಿಂಜಿಮಿ ಭಿಂಗೃತ ನೂಪುರ, ಸಿಂಜಿತ ಮೋಹಿತ ಭೂತ ಪಠೆ, ನಾಡಿಂತ ನಟಾರ್ಥ ನಡಿ ನಾದ ನಾಯಕ, ನಾದಿತ ನಾಟ್ಯ ಸುಗಾನರಥೆ, ಜಯ ಜಯ ಮಹಿಷಹರ ಮದಿನಿ 10

ಅಯೀ ಸುಮನ ಸುಮನ, ಸುಮನ ಸುಮನೋಹರ ಕಂಠಿಯುತೆ, ಶ್ರೀತ ರಜನೀ ರಜನಿ ರಜನಿ, ರಾಜನೀಕರವಕ್ತ್ರ ವೃತೇ, ಸುನಯನ ವಿಭ್ರಮರಭ್ರಮ, ಭ್ರಮರಬ್ರಹ್ಮರಾಧಿಪಧೆ, ಜಯ ಜಯ ಹೇ ಮಹಿಷಾಸುರ ಮರ್ದಿನಿ, ರಮ್ಯ ಕಪರ್ದಿನಿ ಶೈಲ ಸುತೆ — 11

ಸಹಿತ ಮಹಾ ಹವಾ ಮಲ್ಲಮ ಹಳ್ಳಿಕಾ, ಮಲ್ಲಿತಾರಲ್ಲಕ ಮಲ್ಲರಥೆ, ವಿರಚಿತವಲ್ಲಿಕಾ ಪಲ್ಲಿಕಾ ಮಲ್ಲಿಕಾ ಬಿಲ್ಲಿಕಾ, ಭಿಲ್ಲಿಕಾ ವರ್ಗ ವೃಥೆ, ಸೀತಾಕೃತಪುಲ್ಲಿ ಸಮುಲ್ಲ ಸಠರುಣ, ತಲ್ಲಜ ಪಲ್ಲವ ಸಲ್ಲಿತೆ, ಜಯ ಜಯ ಹೇ ಮಹಿಷಾಸುರ ಮರ್ದಿನಿ, ರಮ್ಯಾ ಕಪಾರ್ದಿನಿ ಶೈಲಾ 12

ಅವಿರಾಲಾ ಗಲಾಂಡಾ ಮಾದ ಮಧುರ, ಮಠ ಮಾತಾ ರಾಜಪಥೆ, ತ್ರಿಭುವನ ಭೂಷಣ ಭೂತ ಕಲಾನಿಧಿ, ರೂಪ ಪಯೋನಿಧಿ ರಾಜಾ ಸುಥೆ, ಅಯಿ ಸೂಡ ತಿಜ್ಜನ ಲಲಸ ಮಾನಸ, ಮೋಹನ ಮನ್ಮಥ ರಾಜ ಸುಠೆ, ಜಯ ಜಯ ಹೇ ಮಹಿಷಾಸುರ ಮರ್ದಿಣಿ, ರಮ್ಯಾ ಕಪೂರ್ದಿಣಿ

Aigiri Nandini Video Song | Aigiri Nandini Sachet Parampara

Aigiri Nandini lyrics in English | Aigiri Nandini Lyrics

Aigiri nandini, nandhitha medhini, Viswa vinodhini nandanuthe, Girivara vindhya sirodhi nivasini, Vishnu Vilasini Jishnu nuthe, Bhagawathi hey sithi kanda kudumbini, Bhoori kudumbini bhoori kruthe, Jhasya Jaya Jaya Kumara, and Jaya Jaya Kumara.

Suravara varshini, durdara darshini, Durmukhamarshani, harsha rathe, Tribhuvana poshini, Sankara thoshini, Kilbisisha moshini, ghosha rathe, Danuja niroshini, Dithisutha roshini, Durmatha soshini, Sindhu Jaya

Ayi Jagadambha Madambha, Kadambha, Vana priya vasini, Hasarathe, Shikhari siromani, thunga Himalaya, Srunga nijalaya, madhyagathe, Madhu Madure, Mdhukaitabha banjini, Kaitabha banjini, rasa rathe, Jaya Jay He Mahishasuram… , Samara vishoshitha sonitha bheeja, Samudhbhava sonitha bheejalathe, Shiva shiva shumbha nishumbhamaha Hava, Tarpitha bhootha pisacha rathe, Jaya Jaya He Mahishasura Mardini, Ramya Kapardini Shaila Suthe — 7

Dhanu ranushanga rana kshana sanga, Parisphuradanga natath katake, Kanaka pishanga brushathka nishanga, Rasadbhata shrunga hatavatuke, Kritha chaturanga bala kshithirangakadath, Bahuranga ratadhpatuke, Jaya Jaya He Mahishasura, Kaya

Sura Lalanata Tatheyi Tatheyi Tathabhi Nayottama Nrtya Rate Hasa Vilasa Hulasa Mayi Parana Tartaja Nemita Prema Bhare Dhimi Kita Dhikkata Dhikkata Dhimi Dhvani Ghora Mrdanga Ninada Late Jaya Jaya He Mahishasura Mardini – Ramyaka Siam

Jaya Jaya hey japya jayejaya shabda, Parastuti tatpara vishvanute, Bhana Bhanabhinjimi bhingrutha noopura, Sinjitha mohitha bhootha pathe, Nadintha nataartha nadi nada nayaka, Naditha natya sugaanarathe, Jaya Jaya He Mahishasura Mardini

Ayi sumana sumana, Sumana sumanohara kanthiyuthe, Sritha rajani rajani rajani, Rajaneekaravakthra vruthe, Sunayana vibhramarabhrama, Bhramarabrahmaradhipadhe, Jaya Jaya He Mahishasura Mardini, Ramya Kapardini Shaila Suthe – 11

Sahitha maha hava mallama hallika, Mallitharallaka mallarathe, Virachithavallika pallika mallika billika, Bhillika varga Vruthe, Sithakruthapulli samulla sitharuna, Thallaja pallava sallalithe, Jaya Jaya He Mahishasura Mardini, Ramya Kapardila –

Avirala ganda kalatha mada medura, Matha matanga rajapathe, Tribhuvana bhooshana bhootha kalanidhi, Roopa payonidhi raja suthe, Ayi suda thijjana lalasa manasa, Mohana manmatha raja suthe, Jaya Jaya He Mahishasura Mardini, Ramya Kap

Aigiri Nandini Lyrics in Tamil | Aigiri Nandini Lyrics

ஐகிரி நந்தினி, நந்திதா மேதினி, விஸ்வ வினோதினி நந்தனுதே, கிரிவரா விந்தியா சிரோதி நிவாசினி, விஷ்ணு விலாசினி ஜிஷ்ணு நூதே, பகவதி ஹே சித்தி கந்த குடும்பினி, பூரி குடும்பினி பூரி கிருதே, ஜஸ்ய ஜெய கிருஷ்ண

சுராவர வர்ஷினி, துர்தர் தர்ஷினி, துர்முகமர்ஷனி, ஹர்ஷ ராதே, திரிபுவனா போஷினி, சங்கர தோஷினி, கில்பிஷிஷ மோஷினி, கோஷ ராதே, தனுஜா நிரோஷினி, திதிசுதா ரோஷினி, துர்மத சோஷினி, சிந்து ஜெயா

ஆயி ஜகதம்ப மாதம்பா, கடம்ப, வன ப்ரிய வாசினி, ஹசரதே, ஷிகாரி சிரோமணி, துங்கா ஹிமாலயா, ஸ்ருங்க நிஜாலயா, மத்யகாதே, மது மதுரே, மதுகாய்தபா பஞ்ஜினி, கைடப பஞ்ஜினி, ரச ராதே, ஜெயா ஜெய் ஹேஹிதா மஹாஹிதா. சிவ சிவ சும்ப நிஷும்பமஹா ஹவா, தர்பித பூத பிசாச்ச ரதே, ஜெய ஜெய ஜெய மகிஷாசுர மர்தினி, ரம்யா கபர்தினி ஷைலா சுதே — 7

தனு ரனுஷங்க ரண க்ஷண ஸங்க, பரிஸ்புரதங்க நாதத் கடகே, கனக பிஷங்க ப்ருஷத்கா நிஷங்க, ரசத்பத ஷ்ருங்கா ஹதவடுகே, கிருத சதுரங்க பால க்ஷித்திரங்கடத், பஹுரங்க ரதத்பதுகே, ஜெய ஜெய ஹே மகிஷாசுர, காய

சுரா லலனத ததேயி ததேயி ததாபி நயோதமா ந்ரத்ய ரேட் ஹாச விலாச ஹுலாஸா மாயீ பரண தார்தாஜா நேமிதா பிரேம பாரே திமி கிட்ட திகட்ட திகடா திமி த்வானி கோரா மிருதங்க நினதா லேட் ஜெயா ஜெய் ஹே மகிஷாசுர மர்தினி – ரம்யாக சியாம்

ஜெய ஜெய ஹே ஜப்ய ஜெயேஜய சப்தா, பரஸ்துதி தட்பர விஷ்வனுதே, பானா பனாபிஞ்சிமி பிங்க்ருத நூபுரா, சிஞ்சித மோஹித பூத பாதே, நதிந்த நாதார்த்த நாடி நாடா நாயக, நதிதா நாத்யா சுகானரதே, ஜெயா ஜெயா மகிஷாசுர மார்டினி

ஆயி சுமன சுமனா, சுமன சுமனோகர காந்தியூதே, ஸ்ரீத ரஜனி ரஜனி ரஜனி, ராஜனீகரவக்ரத வ்ருதே, சுனயன விப்ரமரபிராமம், பிரம்மரப்ரஹ்மராதிபதே, ஜெய ஜெய ஹே மஹிஷாசுர மர்தினி, ரம்யா கபர்டினி ஷைலா சுதே – 11

ஸஹித மஹா ஹவ மல்லமா ஹல்லிகா, மல்லிதரல்லாக மல்லாரதே, விரசிதவல்லிகா பல்லிகா மல்லிகா பில்லிகா, பில்லிகா வர்கா வ்ருதே, சிதக்ருதபுள்ளி சாமுல்லா சித்தருணா, தல்லஜா பல்லவ சல்லலிதே, ஜெயா ஜெய் ஹே மகிஷாசுர மர்தினி, ரம்யா கபர்திலா –

அவிரால கந்த கலத மட மதுரா, மாதா மாதங்க ராஜபாதே, திரிபுவன பூஷண பூத கலாநிதி, ரூப பயோனிதி ராஜ சுதே, ஆயி சுத திஜ்ஜனா லாலாசா மனசா, மோகன மன்மத ராஜ சுதே, ஜெய ஜெய ஜெய மஹிஷாசுர மர்தினி, ரம்யா கப்

Aigiri Nandini Lyrics in Telugu | Aigiri Nandini Lyrics

ఐగిరి నందిని, నందిత మేధిని, విశ్వ వినోధిని నందనుతే, గిరివర వింధ్య శిరోధి నివాసిని, విష్ణు విలాసిని జిష్ణు నూతే, భగవతి హే సితి కంద కుడుంబిని, భూరి కుటుంబినీ భూరి కృతే, జాస్య జయ కృష్ణ

సురవర వర్షిణి, దుర్దర దర్శిని, దుర్ముఖమర్షని, హర్ష రథే, త్రిభువన పోషిణి, శంకర తోషిణి, కిల్బిశిష మోషిని, ఘోష రథే, దనుజ నిరోషిణి, దితిసుత రోషిణి, దుర్మాత సోషిణి, సింధు జయ

అయి జగదంభ మదంభ, కదంబ, వన ప్రియ వాసిని, హసారథే, శిఖరి శిరోమణి, తుంగ హిమాలయ, శృంగ నిజాలయ, మధ్యగతే, మధు మధురే, మధుకైటభ బంజిని, కైటభ బంజిని, రస రథే, జయ జై మహీషుత సమస భీష. శివ శివ శుంభ నిశుభమహా హవా, తర్పిత భూత పిశాచ రథే, జయ జయ హే మహిషాసుర మర్దిని, రమ్య కపర్దిని శైల సుతే — 7

ధను రానుశాంగ రణ సంగ సంగ, పారిస్ఫురదంగ నాతత్ కటకే, కనక పిశాంగ బృషత్క నిశాంగ, రసద్భట శృంగ హతవటుకే, కృత చతురంగ బాల క్షీతిరంగకదత్, బహురంగ రతధాపతుకే, జయ జయ హే మహిషాసుర, కాయ

సుర లలనత తథేయి తథేయి తథాభి నయోత్తమ నృత్య రేటు హాస విలాస హులాస మయీ పరాణ తర్తాజ నేమిత ప్రేమ భరే ధీమి కితా దిక్కట దిక్కట ధీమి ధ్వని ఘోర మృదంగ నినాద జయ జయ జయ మహిషాసుర మర్దిని – రమ్యక సియం

జయ జయ హే జప్య జయేజయ శబ్ద, పరస్తుతి తత్పర విశ్వనుతే, భన భంజిమి భీంగృత నూపుర, సింజిత మోహిత భూత పఠే, నడిత నాటార్థ నాది నడ నాయక, నడిత నాట్య సుగణరథే, జయ జయ మహిషాసుర మర్దిని

అయి సుమన సుమనా, సుమన సుమనోహర కాంతియుతే, శ్రీత రజనీ రజనీ రజనీ, రాజనీకారవక్త్ర వ్రుతే, సునయన విభ్రమరాభ్రమ, భ్రమరబ్రహ్మరాధిపదే, జయ జయ హే మహిషాసుర మర్దిని, రమ్య కపర్దిని శైల సుతే – 11

సహిత మహా హవ మల్లమ హాలిక, మల్లితారల్లక మల్లారతే, విరచితవల్లిక పల్లిక మల్లిక బిల్లిక, భిల్లిక వర్గ వ్రుతే, సీతకృతపుల్లి సముల్లా సీతరుణ, తాళ్లజ పల్లవ సల్లలితే, జయ జయ హే మహిషాసుర మర్దిని, రమ్య కపర్దిల –

అవిరాల గండ కళత మద మెదుర, మఠ మాత రాజ రాజపథే, త్రిభువన భూషణ భూత కళానిధి, రూప పయోనిధి రాజ సుతే, అయి సుద తిజ్జన లాలస మానస, మోహన మన్మథ రాజ సుతే, జయ జయ హే మహిషాసుర మర్దిని, రమ్య కాప్

Aigiri Nandini Lyrics in Marathi | Aigiri Nandini Lyrics

आयगिरी नंदिनी, नंदीथा मेधिनी, विश्वा विनोधिनी नंदनुथे, गिरीवरा विंध्य सिरोधी निवासिनी, विष्णू विलासिनी जिष्णू नूठे, भगवती अरे सिथी कांदा कुडुंबिनी, भूरी कुदुंबिनी भूरी कृते, झास्य जया कृष्ण

सुरवरा वर्षानी, दुर्दारा दर्शनी, दुर्मुखमर्षनी, हर्षा राठे, त्रिभुवन पोशिनी, शंकर थोशिनी, किलबिसिशा मोशिनी, घोषा राठे, दनुजा निरोशिनी, दितीसुथा रोशिनी, दुर्मथा सोशिनी, सिंधू जया

आय जगदंभ मदंभ, कदंभ, वाना प्रिया वासिनी, हसरथे, शिखरी सिरोमणी, थुंगा हिमालय, श्रुंगा निजलय, मध्यगाथे, मधू मधुरे, मधुकैताभा बंजनी, कैताभा बंजनी, रस रथे, जया जय हे महिषाशुम, मुलगा समशहायशा, मुलगा समशहायशा, मुलगा समशेत, मुलगा जयश्री शिव शिव शुंभ निशुंभमहा हवा, तारपीठा भूथा पिसाच राठे, जया जया हे महिषासुर मर्दिनी, रम्या कपर्दिनी शैला सुठे — 7

धनु रानुशंगा रण क्षणा सांग, पॅरिसफुरदंगा नथथ कटके, कनक पिशंगा ब्रुशथका निशंगा, रसदभटा शृंग हतावतुके, कृत चतुरंगा बाला क्षितिरंगकादथ, बहुरंगा रताधपुतुके, जय जया हे महिषासुर, काया

सुरा लालनाता ताथेय ताथेयी ताथभी न्योत्तम नृत्य दर हसा विलास हुलासा मई पराना तरताजा नेमिता प्रेमा भरे धिमी किता धिक्काता धिक्काता धिमी ध्वनी घोरा मृदंगा निनाडा स्वर्गीय जया जया हे महिषासुर मर्दिनी – राम्याका सियाम

जया जया हे जप्या जयजय शब्दा, परस्तुती तत्पारा विश्वनुते, भाना भानाभिंजिमी भिंगृथा नूपुरा, सिंजिथा मोहीथा भूथा पठ्ठे, नादिंथा नानार्थ नाडी नाडा नायक, नादिथा नाट्य शुगरनाथ, जया जया हे महिषासुरा

अय्या सुमन सुमन, सुमन सुमनोहर कंठीयुथे, श्रीता रजनी रजनी रजनी, रजनीकारवक्त्र वृथे, सुनयना विभ्रमभ्रम, भ्रामरब्रह्मराधिपादे, जया जया हे महिषासुर मर्दिनी, रम्या कपर्दिनी शैला सुठे – 11

साहिथा महा हव मल्लाम हल्लीका, मल्लिथारल्लका मल्लारथे, विरचितवल्लिका पल्लिका मल्लिका बिलिका, भिल्लिका वर्गा व्रुठे, सिथकृतपुल्ली समुल्ला सिथारुना, थल्लजा पल्लव सल्लिली, जया जया हे महिषासुर मर्दिनी, रम्या कपर्दिला –

अविराला गंडा कलाथ मादा मेदुरा, माथा मातंगा राजापाठे, त्रिभुवन भूषणा भूथा कलानिधी, रूपा पायोनिधी राजा सुठे, अय्या सुदा तिज्जना लालसा मनसा, मोहना मन्मथा राजा सुठे, जया जया ही महिषासुर मर्दिनी

Lyrics You Like:-

Leave a Comment